Street Fighter IV: 3D Edition
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Super Street Fighter IV: 3D Edition - 3DS

\"Step into the ultimate arcade showdown with Super Street Fighter IV: 3D Edition on the 3DS. Unleash your inner warrior as you navigate immersive 3D battles and iconic characters, all in the palm of your hand. Crush your opponents with lightning-fast combos and show off your skills in thrilling multiplayer modes. Get ready to take the fight to the streets, wherever you go!\"

€19.99 Tax included

€19.99 Tax excluded

check in stock
Pay Safe
Pay safely with, Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Delivery
Order Now and We ship the order fast. Click her for more information
Customer Service
Customer service , click here

Productbeschrijving

Super Street Fighter IV - 3D Edition is een speciaal voor de Nintendo 3DS ontwikkelde 3D-versie van de populaire vechtgame Super Street Fighter IV. In deze game is het mogelijk om te vechten tegen de computer. Bovendien kan je het opnemen tegen al je vrienden.

Je kunt in Super Street Fighter IV spelen met al je favoriete klassieke krijgers, zoals Ryu, Ken, Chun-Li en Guile. Alle personages uit Street Fighter IV zijn voorzien van nieuwe spectaculaire Ultra Combo-handelingen. Bovendien is de lijst met vechters aangevuld.

Hierbij is Yuri compleet nieuw, en mogen we rekenen op de komst van Ibuki, Makoto, Dudley, Adon, Hakan, Guy, Cody, Deejay en de oude bekende indiaan T. Hawk. In totaal vind je 25 personages in Super Street Fighter IV.

Het is in Super Street Fighter IV de bedoeling dat je met het door jou gekozen personage al je tegenstanders weet te verslaan. Per personage wordt er door middel van mooie tekenfilmpjes een verhaal verteld, en steeds weer mag de speler zijn vuisten laten tellen.

Speciaal voor de Nintendo 3DS is een spelmodus ingebouwd die gevechten mogelijk maakt zonder dat je het spel speelt. Wanneer je op straat loopt en de game een keer hebt gespeeld, gaat jouw 3DS gevechten aan met andere 3DS-bezitters. Hierbij verdienen je poppetjes die je in kunt zetten voor deze anonieme gevechten. Het is niks spectaculairs, maar een leuke extra voor de verzamelaars onder ons! Daarnaast beschikt de 3DS over een optie om via een draadloze verbinding gevechten aan te gaan met andere gamers die in jouw omgeving ook aan het spelen zijn!

Super Street Fighter IV is een vechtgame met een fanatieke aanhang. Online kunnen spelers flink wat competitie verwachten. Hierbij komt het niet alleen aan op het indrukken van zoveel mogelijk knoppen. Super Street Fighter IV draait om timing, inzicht en reactievermogen. Alleen door ontzettend veel te oefenen zal jij je kunnen meten met de fanatieke aanhang van Super Street Fighter IV! 
Nintendo 3DS
Nintendo 3DS
Gebruikt in redelijke staat
2 Items
0045496520489
Number of Players
1-8 Players
Age recommendation
From 12 years
Reason Age recommendation
Violence
Genre
Vechtspel
language
Nederlands
chat Comments (0)