Skylanders Swap Force poppetje spel figuur kopen garantie|2HG

Skylanders Swap Force

Skylanders Swap Force is een videogame uitgebracht door Activision voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en Wii. Het is het derde deel in de Skylanders-serie. De game draait om het gebruik van verzamelfiguren om personages in de game te vervoeren. Spelers gebruiken de figuren om verschillende delen van de personages uit te wisselen en vaardigheden te mixen en matchen. Dit zorgt voor een unieke ervaring en nieuwe manieren om het spel te spelen.

De game bevat ook een nieuwe Story Mode, die het avontuur van de Swap Force-personages volgt terwijl ze strijden tegen Kaos en zijn volgelingen. En de game bevat ook een nieuwe set Skylanders-personages, bekend als de Swap Force, die kunnen worden verwisseld om nieuwe en krachtige combinaties te creëren. Skylanders Swap Force introduceert ook een nieuwe functie genaamd de Portal Master Challenge, waarbij spelers een reeks uitdagingen moeten voltooien om speciale beloningen te ontgrendelen.

Skylanders Swap Force is een spannende en unieke game waarmee spelers hun Skylanders op nieuwe en creatieve manieren kunnen verkennen en aanpassen.

Maak uw keuze.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.