Pokémon

Pokémon

Pokémon-kaarten zijn een verzamelkaartspel dat is gebaseerd op de succesvolle Pokémon-videogamefranchise. Het spel werd voor het eerst uitgebracht in de Verenigde Staten in 1999 en is sindsdien over de hele wereld een populair ruilkaartspel geworden.

Spelers verzamelen en vechten met kaarten met Pokémon-personages. Elke kaart heeft een ander Pokémon-personage, waarbij elk personage een andere reeks aanvallen, krachten en zwakheden heeft. Spelers gebruiken hun kaarten om tegen elkaar te strijden in een gevecht voor twee spelers. Spelers gebruiken hun kaarten om kaartspellen van maximaal 60 kaarten te bouwen die ze in duels gebruiken. Het doel van het spel is om als eerste speler de levenspunten van je tegenstander tot nul terug te brengen.

Spelers kunnen boosterpakketten en themadecks kopen om hun verzameling uit te bouwen. Booster packs bevatten 10 kaarten en thema decks bevatten 60 kaarten. Boosterpacks zijn een geweldige manier om een verscheidenheid aan kaarten te krijgen en thema-decks zijn geweldig om snel decks te bouwen.

Pokémon-kaarten zijn een geweldige manier voor zowel kinderen als volwassenen om plezier te hebben, kaarten te verzamelen en te vechten met vrienden. Het spel is gemakkelijk te leren en biedt urenlang vermaak. Het is ook geweldig om kinderen strategie- en besluitvormingsvaardigheden te leren.

UGS Grading - Pokemon
€ 19,50
op voorraad
Door het graden van je verzamelkaarten behoed je ze permanent voor schade. De cases zijn namelijk stofvrij, waterdicht en bieden bescherming tegen UV. UGS heeft gekozen voor een simpel, maar vooral strak label design. Hierdoor past de case goed bij elke kaart. Daarnaast is het een echte eyecatcher, mocht je hem op een display willen plaatsen.