Gaming

Wij hebben een ruim assortiment Spellen, consoles, toebehoren en accessoires. Zowel nieuw als tweedehands. Producten die binnenkomen worden schoongemaakt, nagekeken en eventueel gerepareerd voordat ze te koop worden gezet. 

Wij verschepen wereldwijd. Vragen over het product zijn uiteraard welkom. neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

 

Gaming bestaat al eeuwen, maar pas sinds kort is het zo'n populaire industrie en tijdverdrijf geworden. Vroeg gamen werd gespeeld in de vorm van bordspellen, kaartspellen en zelfs dobbelspellen. Sommige van deze spellen, zoals schaken, bestaan al sinds de Middeleeuwen.

De eerste videogame werd gemaakt in 1958 en was een eenvoudig spel genaamd "Tennis for Two". Dit spel is gemaakt op een oscilloscoop en werd gespeeld op een klein scherm. Dit primitieve spel gaf begin jaren zeventig aanleiding tot de ontwikkeling van de eerste arcadespellen. Na het succes van arcadespellen werd in 1972 de eerste videogameconsole voor thuis uitgebracht. Deze console, de Magnavox Odyssey, was het begin van de moderne game-industrie.

In de jaren 80 kwam de game-industrie op. In deze periode zijn veel iconische games uitgebracht, zoals Pac-Man, Donkey Kong en Space Invaders. Dit was ook het tijdperk van de eerste homecomputers, waardoor gamen zich naar het huis kon verspreiden.

In de jaren 90 zagen we de opkomst van 3D-gaming en de opkomst van internet. Hierdoor konden massaal online multiplayer-games worden ontwikkeld, zoals Ultima Online, Everquest en World of Warcraft. Dit was ook het tijdperk van consolegaming, met de release van de Sony PlayStation, Nintendo 64 en Sega Dreamcast.

Tegenwoordig is gamen groter dan ooit. Met de opkomst van internet, mobiel gamen en de ontwikkeling van virtual reality-technologie is de game-industrie uitgegroeid tot een miljardenindustrie. Met zoveel soorten spellen om uit te kiezen, is er voor elk wat wils.

Maak uw keuze.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.