Final Fantasy TCG - Crystal Dominion - BoosterboxBoxen, Boosters en Accessoires Final Fantasy€ 124,99 Boxen, Boosters en Acce...
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Final Fantasy TCG - Crystal Dominion - Boosterbox

Stap in de betoverende wereld van Final Fantasy TCG - Crystal Dominion met deze adembenemende boosterbox. Verzamel en ruil je favoriete personages en magische krachten terwijl je jouw strategieën ontwikkelt. Ga de uitdaging aan en domineer het spel met de glinsterende kristallen en verbazingwekkende kaarten die deze box te bieden heeft. Verlies jezelf in een episch avontuur vol spanning en ontdek wie de ultieme heerser van het rijk zal worden. Ben jij klaar om je lot te bepalen?

€ 124,99 Inclusief belasting

€ 124,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
\"Stap in de betoverende wereld van Final Fantasy TCG met de Crystal Dominion Boosterbox! Ontdek de krachtige kristallen en meester de kunst van strategisch kaartspel. Bouw je eigen deck met legendarische personages en iconische summon-wezens uit het Final Fantasy-universum. Elke booster bevat een verrassende mix van kaarten die je avontuur naar nieuwe hoogten zullen brengen. Ben jij klaar om de ultieme meester van het spel te worden? Verzamel, ruil en speel je weg naar de overwinning in dit meeslepende trading cards spel!\"
Final Fantasy
Nieuw
1 Item
chat Commentaar (0)