Veiling

Hoe werkt de veiling?

Wij zijn nu al een aantal weken bezig met de veiling. Hierin komt van alles aanbod. Van retro tot nieuw. Het begint al leuk te lopen en we willen hiermee een beetje duidelijkheid scheppen.

Om mee te doen aan de veiling, heb je een account nodig. Dit is makkelijk aan te maken en alleen uw e-mailadres hebben wij hiervoor nodig. De overige informatie hoeft u pas in te vullen bij het plaatsen van een bestelling. Uw e-mailadres hebben wij nodig om u te informeren over de veiling waarop u bied. U krijgt mailtjes over het plaatsen van uw bod, als u overboden bent of als u de veiling gewonnen heeft. Als u geen mailtjes ontvangt, kijk dan even in de spambox.

De biedingen die u gedaan heeft en de gewonnen veilingen zijn allemaal terug te vinden in uw account.

Aangezien wij vinden dat iedereen gelijke kansen krijgt, hebben wij anti-snipe op onze veilingen in gesteld. Als er wordt geboden in de laatste tien minuten, komen er vijf minuten bij. Hiermee willen wij iedereen een kans geven om het product alsnog te krijgen of eventueel hoger te bieden als iemand die alleen het laatste moment bied.

Ook houden wij bij of de veilingen wel betaald worden. Wij geven iedereen maximaal een week nadat de veiling is afgelopen, om de veiling ook te betalen. Mocht u onverhoopt iets langer moeten wachten, laat dit dan aan ons weten. Als wij niet weten, kunnen we ook niet samen kijken naar een oplossing. Heeft u na een week niet betaald of niets laten weten, dan krijgt u van ons nog een laatste mailtje om te zien of er nog steeds interesse is. Mochten wij hier geen reactie op krijgen, gaan wij ervan uit dat u het product niet wilt en zullen wij deze opnieuw op de veiling plaatsen.

Heeft u een aantal veilingen gewonnen en niet betaald of niets laten weten? Dan behouden wij het recht om u niet meer te laten bieden op de veiling.

Veilingen die niet verkocht worden, zullen na een paar weken opnieuw op de veiling komen.

Extra kosten voor de veilingen zijn er niet. De enige kosten die erbij komen zijn de verzendkosten. De nu kopen prijs staat alleen aangegeven om de waardes aan te geven waarvoor wij het normaal zouden aanbieden.

Mocht u verder nog vragen hebben over de veiling, dan horen wij dat graag!

Bekijk onze veiling hier