Bioshock InfiniteXbox 360 Games Xbox 360€ 7,50 Xbox 360 Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bioshock Infinite - Xbox 360

Bioshock Infinite - Xbox 360 Xbox 360\n\nDuik in een adembenemend avontuur vol verrassende wendingen en meeslepende gameplay met Bioshock Infinite voor de Xbox 360. Stap in de schoenen van de dappere Booker DeWitt en reis af naar de betoverende stad Columbia, zwevend in de wolken. Verken een prachtig vormgegeven wereld vol bloeiende tuinen en duistere geheimen terwijl je vecht tegen angstaanjagende vijanden en krachtige bondgenoten ontmoet.\n\nMet verbluffende graphics en een meeslepend verhaal neemt Bioshock Infinite je mee op een emotionele reis vol plottwists en intrigerende mysteries. Gebruik krachtige vuurwapens en experimenteer met unieke krachten om je vijanden te verslaan en de waarheid te ontdekken achter de duistere stad Columbia. \n\nDeze Xbox 360-versie van Bioshock Infinite bi
  • Met Boekje

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De speler neemt in Bioshock Infinite de rol aan van Booker DeWitt. Hij wordt door iemand ingehuurd om een meisje te redden en daarmee zijn schulden af te betalen. (De zin: "Give us the girl and wipe away the debt" wordt vaak herhaald in het spel). Booker komt terecht in Columbia, een stad die zweeft tussen de wolken. Hier moet hij op zoek gaan naar de jonge vrouw genaamd Elizabeth, maar meteen bij aankomst krijgt hij het al aan de stok met de ordediensten. De dictatoriale leider van Columbia, Zachary Comstock, denkt dat Booker een valse profeet is die naar Columbia is gekomen om de streng religieuze gemeenschap te vernietigen.

Het verhaal in Bioshock Infinite heeft veel dubbele bodems, twists, verwijzingen naar spiritualiteit en geheime boodschappen.

Xbox 360
Xbox 360
Gebruikt
1 Item
5026555256483
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
chat Commentaar (0)