Beowulf The Game Xbox 360 Spellen Xbox 360€ 4,95  Xbox 360 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Beowulf The Game

\"Stap in de legendarische wereld van Beowulf op de Xbox 360! Beleef een episch avontuur als de machtige held Beowulf en vecht tegen woeste monsters en goddelijke wezens. Met verbluffende graphics en meeslepende gameplay zul je worden meegesleurd in een meeslepend verhaal dat gebaseerd is op de legendarische gedichten. Verken angstaanjagende omgevingen, maak gebruik van dodelijke wapens en ontwikkel je vaardigheden om de ultieme strijder te worden. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de ultieme held van Beowulf te worden op de Xbox 360?\"

€ 4,95 Inclusief belasting

€ 4,95 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Het spel begint met Beowulf die aan een race deelneemt. Beowulf en de andere deelnemer doden een aantal krabben op het strand en vervolgen dan hun race op de zee. Tijdens de race wordt Beowulf aangevallen door een grote zeeslang. Hij bevecht de zeeslang, maar verliest. Dan wordt hij benaderd door Grendels moeder, die hem haar kampioen noemt, waarna ze hem kracht geeft. Met zijn nieuwe kracht verslaat hij de zeeslang en keert terug naar het strand.

Wanneer hij hoort dat koning Hrothgar in moeilijkheden zit, gaat Beowulf hem helpen door onder andere Grendel te verslaan. Aan het einde van het spel volgt de speler de 30 jaar die Beowulf heeft gespendeerd als koning, wat niet te zien is in de film. Tijdens dit stuk reist hij naar veel verschillende gebieden en vecht met veel verschillende soorten vijanden, waaronder grote hellehonden en trollen.

Xbox 360
Xbox 360
Gebruikt
2 Items
3307210267740
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
chat Commentaar (0)