Battlefield: Bad Company 2 (Classics)Xbox 360 Games Xbox 360€ 4,95 Xbox 360 Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Battlefield: Bad Company 2 (Classics)

Stap in de meeslepende wereld van Battlefield: Bad Company 2 (Classics) voor de Xbox 360. Neem deel aan epische oorlogsgevechten en bereid je voor op de ultieme strijd. Als een ervaren soldaat heb je de keuze uit verschillende klassen om je strategie te bepalen. Werk samen met je team en gebruik geavanceerde wapens en voertuigen om de vijand te verslaan. Met indrukwekkende graphics en intense gameplay biedt Battlefield: Bad Company 2 (Classics) een onvergetelijke ervaring. Bereid je voor op de strijd van je leven en bewijs dat jij de ultieme krijger bent.

€ 4,95 Inclusief belasting

€ 4,95 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Het spel begint in WOII waar een groepje Amerikaanse soldaten aan land gaat om een Japanse professor die belangrijke informatie heeft te evacueren. Dit eerste deel van het spel heet Operatie Aurora. Op het einde van deze missie vluchten de soldaten met de professor weg met een duikboot.

Wat ze echter niet weten is dat de Japanners een geheim wapen hebben en dat bij de lancering van dit wapen iedereen zal sterven. Nadat dit gebeurd is, keert het spel terug naar het heden en moet de speler met zijn squad (gekend van Bad Company 1) een nieuwe wereldoorlog voorkomen. Bij de laatste missie moeten ze in een vliegtuig een bom (gebaseerd op de Japanse) uitschakelen, die de Russen op de VS willen gooien.

Xbox 360
Xbox 360
Gebruikt
3 Items
5030930101664
Leeftijdsadvies
Vanaf 16 Jaar
chat Commentaar (0)