Colour CrossDS Games Nintendo DS€ 9,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Colour Cross - DS

Kruip in de huid van een meesterkleurenontdekker met Colour Cross voor Nintendo DS! Deze unieke puzzelgame neemt je mee naar een wereld vol kleurrijke uitdagingen. Met behulp van de stylus moet je de juiste kleuren combineren en invullen in lege vakjes om prachtige afbeeldingen te onthullen. Bewijs je creativiteit en logisch denkvermogen door meer dan 150 levels vol breinbrekende puzzels op te lossen. Met zijn eenvoudige, maar verslavende gameplay is Colour Cross de perfecte game voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden. Ontdek de magie van kleur en laat je verbeelding de vrije loop gaan met Colour Cross voor Nintendo DS!
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Colour Cross

Colour Cross is een puzzelgame met als doel het ontdekken van een verborgen afbeelding in elke puzzel, door de juiste kleur in het juiste vierkant te plaatsen. Het kiezen van de juiste kleur doe je door deze te verbinden aan het corresponderende nummer in het vakje.

Door zo een schema te vullen met kleur, wordt een onderdeel van de complete afbeelding duidelijk. Na het voltooien van een puzzel ontvouwt zich de volledige afbeelding. In totaal bevat Colour Cross meer dan 150 van deze puzzels.

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
5060102951810
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)