Agarest Generations of War Zero Collector's Edition - PS3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 44,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agarest Generations of War Zero Collector's Edition - PS3

Stap in de epische wereld van Agarest: Generations of War Zero Collector\'s Edition voor de PS3. Deze unieke verzameleditie biedt een onvergetelijke gamingervaring vol actie, strategie en avontuur. Neem de rol aan van de heldhaftige strijder en vecht tegen duistere krachten om de toekomst van de wereld te bepalen. Verken prachtige landschappen, verzamel krachtige wapens en bouw een band op met je metgezellen terwijl je het lot van het universum beïnvloedt. Met adembenemende graphics, meeslepende gameplay en exclusieve bonusinhoud, is Agarest: Generations of War Zero Collector\'s Edition de ultieme keuze voor elke PS3-gamer die op zoek is naar een onvergetelijke en meeslepende game-ervaring.
  • Met Boekje

€ 44,99 Inclusief belasting

€ 44,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Beschrijving van het spel: Agarest Generations of War Zero Collector\'s Edition voor de PlayStation 3! Ga mee op een episch avontuur vol spanning, strategie en meeslepende gameplay. Deze speciale editie bevat extra bonuscontent en een prachtige verzamelbox. Duik in een wereld vol oorlogen, heldendaden en duistere krachten terwijl je de lotgevallen van verschillende generaties verkent.\n\nAantal spelers in de offline modus: Dit spel kan met één speler worden gespeeld in de offline modus.
Playstation 3
Gebruikt
1 Item
5036675013842
chat Commentaar (0)