CatzDS Games Nintendo DS€ 4,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Catz

Beschrijving: Welkom in de fascinerende wereld van Catz voor Nintendo DS! Dit sensationele spel neemt je mee op een avontuurlijke reis waarin je je eigen virtuele kat kunt verzorgen, trainen en liefhebben. Personaliseer je harige vriendje met verschillende outfits, accessoires en speelgoed om een unieke stijl te creëren. Speel leuke en uitdagende minigames om de vaardigheden van je kat te verbeteren en verdien beloningen om nog meer items te ontgrendelen. Breng quality time door met je Catz en zie hoe ze opgroeien en evolueren. Dit spel biedt eindeloos plezier en interactie voor alle kattenliefhebbers. Adopteer vandaag nog je eigen virtuele katachtige met Catz voor Nintendo DS!
  • Met Boekje

€ 4,95 Inclusief belasting

€ 4,95 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Adopteer een schattige kitten en leer hoe je voor hem moet zorgen, net zoals in het echt. Ook kun je een leuke outfit kiezen voor je eigen katje. Niet alleen het te eten geven, schoonmaken en verzorgen van je kitten is belangrijk, je zult ook met hem moeten spelen.

Het spelen en verzorgen van je katje verloopt uiteraard via het touch screen van de DS. Ook kun je tegen hem spreken door de microfoon en kun je hem roepen. Je kunt nieuwe speeltjes voor je katje kopen en met hem spelen om hem nieuwe dingen te leren. Ook kun je allerlei dingen kopen om zijn omgeving aan te kleden zoals jij dat wilt.

Je kunt ten alle tijden foto's nemen van je katje. Met deze foto's kun je meedoen aan magazine-wedstrijden, maar ook kun je ze delen met je vrienden. Je hebt je vrienden ook nodig bij het verzamelen van de vijftig kittenkaarten. Alleen door via de draadloze verbinding kaarten uit te wisselen kun je ze allemaal verzamelen

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
3307210229601
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)