ActionloopDS Games Nintendo DS€ 9,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Actionloop - DS

Actionloop voor de Nintendo DS is een verslavend en creatief spel dat je gegarandeerd urenlang plezier zal bezorgen. Duik in de kleurrijke wereld van actievolle puzzels en laat je brein kraken terwijl je probeert om verschillende gekleurde ballen met elkaar te verbinden. Gebruik je stylus om de ballen te schieten en creëer kettingreacties om punten te verdienen en levels te ontgrendelen. Met meeslepende graphics en uitdagende gameplay is Actionloop een must-have voor elke puzzelliefhebber!
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
In Actionloop draait een lijn van gekleurde balletjes om je heen. Jij krijgt per toeval een bal in een bepaalde kleur en moet met deze op de lijn schieten. Zodra je op de lijn schiet zal de gekleurde bal die je schiet in de lijn terecht komen. Als er drie gelijkgekleurde ballen naast elkaar komen te liggen, worden deze verwijderd. Doel is het om de hele lijn te verwijderen.

Actionloop bevat een aantal modi waaronder Challenge Mode, Quest Mode en Versus Mode. In de Versus Mode kun je het opnemen tegen een vriend, en verschillende power-ups zorgen ervoor dat jij het je vriend moeilijk kan maken. Zo is het mogelijk om gedeeltes van het scherm van de tegenspeler in rook te laten verdwijnen.
 
Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
0045496463274
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)