10 voor TaalDS Games Nintendo DS€ 4,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

10 voor Taal - DS

10 voor Taal is een educatief en vermakelijk spel voor de Nintendo DS waarmee je je Nederlandse taalvaardigheid kunt verbeteren. Met uitdagende puzzels, woordspelletjes en taalquizzen biedt dit spel een leuke manier om je kennis van de Nederlandse taal te testen en uit te breiden. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, 10 voor Taal heeft voor iedere speler iets te bieden. Verbeter je spelling, vergroot je woordenschat en test je grammaticale kennis, allemaal terwijl je plezier hebt. Neem het op tegen vrienden in multiplayer-modus of speel in je eentje en probeer je eigen record te verbeteren. Met 10 voor Taal wordt het leren van de Nederlandse taal een avontuurlijk en boeiend spel!
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Al vele jaren is de spelshow '10 voor Taal' in Nederland en Vlaanderen een echte publiekstrekker, met gemiddeld 700.000 kijkers per aflevering. Nu kunnen jong en oud zelf hun taalkennis testen met 10 voor taal op Nintendo DS en PC. Naast de bekende TV-spelopzet bevat de game vele nieuwe, uitdagende spelvarianten, gegarandeerd voor uren speelplezier.

10 Voor Taal bestaat uit verschillende onderdelen. Zo moet je woorden raden op basis van verschillende cryptische omschrijvingen of de fout in een zin aanwijzen. In de verschillende beschikbare spelmodi moet je strijden om punten of tijd. Dit is vaak moeilijker dan je in eerste instantie zou denken.

10 voor Taal is via een draadloze verbinding ook nog eens met meerdere mensen te spelen. Dat biedt meer dan genoeg mogelijkheden om jouw kennis van de Nederlandse taal eens goed te testen!
 
Nintendo DS
Gebruikt
2 Items
8717278828435
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)