7 Wonders IIDS Games Nintendo DS€ 9,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

7 Wonders II - DS

7 Wonders II - DS Nintendo DS is een spannende en meeslepende game die je meeneemt op een avontuur door de oude wereld. Als speler krijg je de kans om zeven wonderen van de wereld te bouwen, zoals de piramiden van Gizeh en de hangende tuinen van Babylon. Met uitdagende puzzels en strategische beslissingen word je uitgedaagd om je stad te laten groeien en te floreren. Verken prachtige locaties, verzamel waardevolle grondstoffen en gebruik je creativiteit om monumentale structuren te bouwen. Of je nu een ervaren gamer bent of nieuw bent in het genre, 7 Wonders II - DS Nintendo DS biedt een unieke en boeiende speelervaring die je urenlang zal vermaken.
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Productbeschrijving

Beleef de vernieuwde gameplay van '7 Wonders II'. '7 Wonders II' neemt je mee naar het verleden en geeft jou één simpele opdracht; bouw de zeven wereldwonderen na. Dit avontuur toont jou wonderbaarlijke creaties, waaronder Stonehenge in het Verenigd Koninkrijk en de Taj Mahal in India.

Om deze wereldwonderen te maken, zal je natuurlijk wat iets moeten doen. Er moeten gepuzzeld worden op de Nintendo DS. Leg stenen naast elkaar en speel allerlei locaties vrij!

'7 Wonders II' biedt dezelfde gameplay als zijn voorganger, maar dan uitgebreid met nieuwe power-ups. Al puzzelend moet je drie stenen van dezelfde kleur combineren om ervoor te zorgen dat het wereldwonder gebouwd kan worden. Puzzel je weg door 49 levels die vol zitten met kleuren en uitdaging!

'7 Wonders II' combineert verslavende puzzelactie met een grappig verhaal waarin de zeven wereldwonderen voorbij komen. Puzzel je weg naar de meest mooie bouwwerken in '7 Wonders II'! 
Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
5390102509354
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)