Alien Isolation Nostromo Edition - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 12,50 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Alien Isolation Nostromo Edition - Xbox One

Betreed een wereld vol angst en overleving met de Alien Isolation Nostromo Edition voor Xbox One. In deze meeslepende game stap je in de schoenen van Ellen Ripley\'s dochter, Amanda, terwijl ze de mysterieuze verdwijning van haar moeder onderzoekt. Gewapend met slechts je moed en een handvol hulpmiddelen moet je slimme beslissingen nemen om te voorkomen dat je wordt opgejaagd door een angstaanjagende buitenaardse levensvorm. Met adembenemende graphics en intense gameplay, zal Alien Isolation je tot het uiterste drijven terwijl je strijdt om te overleven. De Nostromo Edition biedt ook exclusieve content en een unieke ervaring die fans van het Alien-universum niet willen missen. Waag je in het donker en bereid je voor op een adrenaline-pompend avontuur dat je op het puntje van je stoel houdt

€ 12,50 Inclusief belasting

€ 12,50 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Alien Isolation Nostromo Edition

Ontdek de echte betekenis van angst in Alien, Isolation, een survival horror game die zich afspeelt in een wereld met constante angst en dodelijk gevaar. Vijftien jaar na de gebeurtenissen in Alien voert Amanda, de dochter van Ellen Ripley, een wanhopige strijd om te overleven. Tijdens haar missie moet ze de waarheid achter de verdwijning van haar moeder achterhalen.

Als Amanda navigeer je door een steeds explosievere wereld en word je aan alle kanten geconfronteerd met een wanhopige, in paniek geraakte bevolking en een onvoorspelbare, meedogenloze Alien.

Zwak en slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geïmproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven.

Xbox One
Xbox One
Gebruikt
5055277024155
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Grof Taalgebruik
Genre
Survival/Horror
Taal
Engels
Merk
Xbox One
chat Commentaar (0)