Farcry New Dawn - Superbloom Edition - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 14,99 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Farcry New Dawn - Superbloom Edition - Xbox One

Duik in een post-apocalyptische wereld vol adrenaline en verken de kleurrijke en gevarenrijke omgeving van Farcry New Dawn - Superbloom Edition op Xbox One! Deze speciale editie bevat niet alleen het spannende basisspel, maar ook een scala aan extra\'s om je gaming-ervaring naar een hoger niveau te tillen.\n\nMet Farcry New Dawn - Superbloom Edition dompel je jezelf onder in een verhaal vol actie en avontuur. Neem de rol aan van een lone warrior in de vernietigde wereld die is ontstaan na een nucleaire oorlog. Terwijl je vecht om te overleven, ontdek je een prachtig landschap vol bloeiende flora en fauna.\n\nDe Superbloom Edition biedt niet alleen het basisspel, maar ook exclusieve in-game bonussen. Ontgrendel nieuwe wapens en uitrusting om jezelf sterker te maken in gevechten, en krijg to

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Dit is Far Cry New Dawn voor de Xbox One. Het is zeventien jaar na de wereldwijde, nucleaire ramp. Je keert terug naar Hope County, Montana, om een drastisch veranderde wereld aan te treffen. Hier hebben overlevenden zich verzameld in verschillende groepen, elk met hun eigen regels, om de chaos te overleven.

In deze nieuwe wereldorde reizen de wrede Highwaymen, geleid door tweelingzusjes Mickey en Lou, van plek naar plek om mensen van hun dierbaarste bezittingen te beroven. Terwijl overlevenden hun land proberen te verdedigen tegen meedogenloze aanvallen van de Highwaymen, is het aan jou om hulp te bieden en de strijd aan te gaan.In dit nieuwste deel van de bekroonde Far Cry-franchise, ben jij de laatste verdedigingslinie in het veranderde, post-apocalyptische Hope County.

Xbox One
Gebruikt
1 Item
3307216112594
chat Commentaar (0)