Homefront: The Revolution - Ps4Playstation 4 Spellen Playstation 4€ 14,99 Playstation 4 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Homefront: The Revolution - Ps4

Homefront: The Revolution is een meeslepende en spannende game exclusief voor de Ps4 Playstation 4. Betreed een dystopische wereld waarin je als verzetstrijder de strijd aangaat tegen een brute oppressieve regime. Je wordt ondergedompeld in een meeslepende open wereld waarin elke keuze die je maakt de uitkomst van de revolutie beïnvloedt. Gebruik geavanceerde wapens, tactieken en guerrillatechnieken om de vijand te slim af te zijn en jouw stad te bevrijden. Werk samen met mede-verzetstrijders in een meeslepende coöperatieve multiplayermodus en bouw een echt revolutionair legioen op. Homefront: The Revolution biedt een ongeëvenaarde gameplay-ervaring met adembenemende graphics en een meeslepend verhaal dat je van begin tot eind zal boeien. Ben jij klaar voor de revolutie?

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Jij leidt het verzet in een guerrillaoorlog tegen een superieure legermacht.

Een levende, ademende open wereld reageert op je acties. Jij en je verzetsgroep kunnen een opstand in de straten doen ontstaan en de bezetting omvormen tot een revolutie. De onderdrukte burgers vechten terug!

Maar je vijand is in het voordeel: hij heeft superieure technologie, vuurkracht, is zwaar bepantserd en heeft luchtsteun. Leer hoe guerrilla's werken – hinderlagen leggen, saboteren, infiltreren en misleiden - en voer strijd in de door oorlog verwoeste buitenwijken van Philadelphia.

De singleplayer-campagne is nog maar het begin. In Co-Op kunnen jij en je vrienden een verzetsgroep vormen en helden van de revolutie worden.

Playstation 4
Gebruikt
2 Items
4020628868499
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
First-Person Shooter
Taal
Engels
chat Commentaar (0)