Nickelodeon Dance - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 14,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nickelodeon Dance - Wii

Dans mee met jouw favoriete Nickelodeon-personages in het swingende avontuur van Nickelodeon Dance voor de Wii! Laat je helemaal gaan op de beat terwijl je danst met SpongeBob SquarePants, Dora the Explorer en vele andere bekende vrienden. Met vrolijke muziek en leuke dansjes zorgt dit spel voor eindeloos speelplezier. Dus trek je dansschoenen aan, pak de Wii-afstandsbediening en dompel jezelf onder in de magische wereld van Nickelodeon Dance!
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Beleef de eerste dansgame met al je favoriete Nickelodeon vrienden met Nickelodeon Dance! Alle nummers in Nickelodeon Dance Wii worden gezongen door bekende Nickelodeon personages waardoor het een groot feest wordt!

Nickelodeon Dance bevat bekende nummers van Dora the Explorer en Go, Diego, Go! evenals klassieke hits als Dancing in the Street, We Got the Beat en Rhythm is Gonna Get You! De kindvriendelijke dance routines zijn ontwikkeld in samenwerking met een speciale kinderdanschoreograaf!

De Fancy Footwork-modus in Nickelodeon Dance biedt fitness plezier voor het hele gezin. De coole work-out-functie laat je op een gezonde wijze fit worden met behulp van de hele Nickelodeon-bende!

Nickelodeon Dance hoef je niet alleen te spelen. Maarliefst twee spelers kunnen helemaal losgaan op elke song in Nickelodeon Dance! Zo wordt het speelplezier van Nickelodeon Dance naar hoger niveau getild!

Feest erop los met Nickelodeon Dance en nodig al je vrienden uit voor een heerlijke avond!

Nintendo Wii
Gebruikt
1 Item
5026555045551
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)