\"Koop nu Nintendo WiiU Games en handleiding bij 2HG .NL - Gratis ver

WiiU

De Wii U is de volgende evolutie in gaming van Nintendo. Met krachtige nieuwe functies en innovatieve bedieningselementen brengt de Wii U ongekende niveaus van onderdompeling en plezier in je game-ervaring.

De Wii U biedt een unieke en intuïtieve controller die op verschillende manieren kan worden gebruikt. De innovatieve 6,2-inch touchscreen-controller is perfect voor het weergeven van spelkaarten, inventaris of andere belangrijke spelinformatie. De controller heeft ook een ingebouwde gyroscoop, waardoor het de perfecte tool is voor bewegingsgestuurd gamen.

De Wii U bevat ook een ingebouwde camera en microfoon, zodat je tijdens het gamen met vrienden en familie kunt communiceren. Met zijn krachtige processor en grafische mogelijkheden levert de Wii U verbluffende beelden en soepele gameplay.

De Wii U is ook achterwaarts compatibel met Wii-spellen, waardoor je toegang hebt tot en kunt genieten van je bestaande bibliotheek met Wii-spellen. De Wii U heeft ook toegang tot een brede selectie digitale content, waaronder downloadbare games, films, muziek en meer.

De Wii U is de perfecte keuze voor gamers van alle leeftijden. Met zijn krachtige hardware, intuïtieve controller en brede selectie aan content is de Wii U de perfecte manier om de nieuwste gametechnologie te ervaren.

Maak uw keuze.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.