Final Fantasy TCG - Custom Starter Set - Final Fantasy XBoxen, Boosters en Accessoires € 19,99 Boxen, Boosters en Accessoires
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Final Fantasy TCG - Custom Starter Set - Final Fantasy X

Ontdek de magie van het Final Fantasy TCG met deze betoverende Custom Starter Set geïnspireerd op het epische avontuur van Final Fantasy X. Stort je in de adembenemende wereld van Spira, waar helden, schurken en mythische wezens strijden om de balans te behouden. Bouw je eigen droomdeck, smeed strategieën en daag vrienden uit voor epische gevechten vol spanning en verrassingen. Met prachtig geïllustreerde kaarten en nieuwe spelelementen biedt dit starterpakket de ultieme poort naar een fantasierijke reis die je nooit zult vergeten. Treed binnen in de wereld van Final Fantasy en laat de strijd beginnen!

€ 19,99 Inclusief belasting

€ 16,52 Exclusief belasting

check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Stap in de adembenemende wereld van Final Fantasy X met deze unieke en op maat gemaakte starter set voor het Final Fantasy TCG! Neem de controle over je favoriete personages en bereid je voor op epische gevechten in dit verzamelkaartspel. Verzamel een selectie van prachtig geïllustreerde kaarten, inclusief iconische momenten en legendarische wezens uit het meeslepende verhaal van Final Fantasy X. Bouw je eigen strategieën, oefen je vaardigheden en word de ultieme meester van het spel. Met deze speciale starter set dompel je jezelf volledig onder in de magische wereld van Final Fantasy X!
Nieuw
17 Items
chat Commentaar (0)