Final Fantasy TCG - Emissaries of Light - BoosterboxBoxen, Boosters en Accessoires Final Fantasy€ 114,99 Boxen, Boosters en A...
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Final Fantasy TCG - Emissaries of Light - Boosterbox

Stap in de betoverende wereld van Final Fantasy TCG en ontdek de kracht van de Emissaries of Light! Deze Boosterbox brengt een gloednieuwe set kaarten om jouw deck te versterken en je strategie naar een hoger niveau te tillen. Verzamel en ruil met vrienden om de ultieme verzameling samen te stellen en word de meester van de kaarten! Klaar om jezelf te laten opgaan in de magie van Final Fantasy TCG? Open de Boosterbox en laat het avontuur beginnen!

€ 114,99 Inclusief belasting

€ 95,03 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Duik in een episch avontuur met de Final Fantasy TCG - Emissaries of Light - Boosterbox! Verzamel de krachtige Emissaries of Light-kaarten en ontketen het ware potentieel van je deck. Word een meester van strategie terwijl je de iconische personages en wezens uit de geliefde Final Fantasy-wereld oproept. Met adembenemende kunstwerken en unieke gameplay-mechanismen, brengt deze Boosterbox een nieuwe dimensie van opwinding naar jouw speelervaring. Zet je schrap voor een strijd tussen goed en kwaad, en laat het licht zegevieren in jouw kaartspel!
Final Fantasy
Nieuw
1 Item
chat Commentaar (0)