Final Fantasy TCG - Golbez vs Cecil 2-Player Starter SetBoxen, Boosters en Accessoires € 19,99 Boxen, Boosters en Accessoires
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Final Fantasy TCG - Golbez vs Cecil 2-Player Starter Set

Stap in de epische wereld van Final Fantasy met het Golbez vs Cecil 2-Speler Starter Set! Neem het op tegen je vrienden en ontketen de krachten van de duistere Golbez of de nobele Cecil. Met prachtig geïllustreerde kaarten en strategisch spel, dompel je jezelf onder in het ultieme duel tussen goed en kwaad. Verzamel je team, beheers de elementen en word de onbetwiste kampioen van deze trading cards game. Ben jij klaar voor de meest intense en meeslepende speelervaring ooit? Bewijs je vaardigheden en laat je leiden door het lot in Final Fantasy TCG - Golbez vs Cecil 2-Speler Starter Set!

€ 19,99 Inclusief belasting

€ 16,52 Exclusief belasting

check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Duik in de epische wereld van Final Fantasy TCG met het Golbez vs Cecil 2-Speler Starter Set! Neem het op tegen vrienden of familie in een spannend kaartspel vol actie en strategie. Kies jouw zijde en breng de legendarische Golbez en Cecil tot leven met adembenemende kunstwerken op elke kaart. Verzamel en speel je weg naar de overwinning terwijl je de krachtigste wezens, spreuken en summonings oproept. Wie zal triomferen in deze epische strijd tussen goed en kwaad? Bereid je voor op eindeloos strategisch plezier met het Final Fantasy TCG - Golbez vs Cecil 2-Speler Starter Set!
Nieuw
13 Items
662248839158
4988601361439
chat Commentaar (0)