007: Quantum of Solace - PS3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 9,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

007: Quantum of Solace - PS3

Betreed de wereld van James Bond met 007: Quantum of Solace voor de PS3! Neem de rol aan van de beroemde geheimagent en beleef een spannend avontuur vol actie, spionage en mysterie. Werk samen met bekende personages uit de James Bond-films en stap in de schoenen van Daniel Craig terwijl je missies voltooit in exotische locaties over de hele wereld. Gebruik je vaardigheden op het gebied van schieten, vechten en stealth om vijanden te verslaan en geheime informatie te verzamelen. Met adembenemende graphics, een meeslepend verhaal en uitdagende gameplay is 007: Quantum of Solace een must-have voor elke James Bond-fan en liefhebber van actiespellen. Ben jij klaar om jezelf te bewijzen als de ultieme geheimagent?

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Quantum of Solace: The Game is gebaseerd op de gelijknamige James Bond-film en de voorganger Casino Royale. De speler neemt de rol op zich van 's werelds bekendste geheim agent James Bond om zich door het verhaal van beide films te werken. Hierbij krijgt 007 te maken met gevaarlijke tegenstanders en spannende situaties waarbij je dient te sluipen, schieten en vechten om alles heelhuids te doorstaan.

In Quantum of Solace: The Game reis je verschillende locaties over de hele wereld af, zoals Montenegro, Venetië, Bolivia en Oostenrijk. Al deze locaties worden zo natuurgetrouw en filmgetrouw mogelijk in beeld gebracht. De actie blijft daarnaast trouw aan de films en varieert van spannend tot zeer spectaculair. Quantum of Solace: The Game kent daarbij een aantal uitgebreide multiplayermodi, om je online te meten aan tegenstanders over de hele wereld

Playstation 3
Gebruikt
5030917061424
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 16 Jaar
Genre
First-Person Shooter
Taal
Engels
chat Commentaar (0)