Spongebob en zijn Vrienden: De Slag om Vulkaan Eiland - PS2Playstation 2 Spellen Playstation 2€ 9,99 Playstation 2 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spongebob en zijn Vrienden: De Slag om Vulkaan Eiland - PS2

Ga mee op avontuur met Spongebob en zijn vrienden in \"De Slag om Vulkaan Eiland\" voor de PS2! Duik in een kleurrijke en levendige onderwaterwereld vol humor, actie en puzzels. Help Spongebob, Patrick en hun vrienden om de gemene Plankton tegen te houden en Vulkaan Eiland te redden. Met geweldige graphics en meeslepende gameplay is dit spel perfect voor zowel jonge als volwassen fans van de populaire tv-serie. Bereid je voor op een episch avontuur vol lachen, vriendschap en heldendaden!
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Ga mee op een spannend avontuur met Spongebob en zijn vrienden in \"De Slag om Vulkaan Eiland\" voor de PlayStation 2! Duik in de kleurrijke en verrassende wereld van Bikinibroek terwijl je samen met Spongebob, Patrick en hun vrienden de strijd aangaat tegen Plankton en zijn kwaadaardige leger. Verken exotische locaties, trotseer uitdagende puzzels en versla epische eindbazen om Vulkaan Eiland te redden van de ondergang. Met grappige dialogen, knallende actie en een vleugje magie is dit avontuur een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Dus haal snel jouw PlayStation 2-controller tevoorschijn en ga de strijd aan met Spongebob en zijn vrienden!
Playstation 2
Gebruikt
1 Item
4005209090155
Aantal Spelers
1-2 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 7 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
Adventure
Taal
Nederlands
Regio
PAL
chat Commentaar (0)