Spongebob en zijn Vrienden: Aanval van de Speelgoedrobots - PS2Playstation 2 Spellen Playstation 2€ 4,99 Playstation 2 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spongebob en zijn Vrienden: Aanval van de Speelgoedrobots - PS2

Stap in de gekke en grappige wereld van Spongebob en zijn vrienden met dit spannende avontuur op de PS2! Ontdek hoe Spongebob en zijn vrienden worden geconfronteerd met een onverwachte aanval van speelgoedrobots. Help hen om hun stad te redden en de robots te verslaan met behulp van hun unieke vaardigheden en teamwork. Verzamel power-ups, los puzzels op en beleef hilarische momenten terwijl je door kleurrijke levels navigeert. Ben jij klaar om de aanval van de speelgoedrobots te stoppen? Duik in de actie met Spongebob en zijn vrienden!
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Duik in de knotsgekke avonturen van Spongebob en zijn vrienden in \"Spongebob en zijn Vrienden: Aanval van de Speelgoedrobots\" voor de PS2! Deze hilarische game neemt je mee naar de onderwaterwereld van Bikinibroek, waar Spongebob en zijn vrienden te maken krijgen met een invasie van kwaadaardige speelgoedrobots. \n\nHelp Spongebob en zijn vrienden om de robots te verslaan en Bikinibroek te redden! Ga op zoek naar verborgen schatten, los puzzels op en beleef grappige en spannende momenten terwijl je door kleurrijke levels navigeert. Met de unieke krachten van elk personage, zoals Spongebobs bellenblaasvaardigheden en Patricks brute kracht, zul je zeker de robots kunnen verslaan!\n\nMet prachtige graphics en een meeslepende gameplay is \"Spongebob en zijn Vrienden: Aanval van de Speelgoedrobots\" een must-have voor elke fan van de populaire tekenfilmserie. Dompel jezelf onder in de wereld van Bikinibroek en beleef urenlang speelplezier met Spongebob en zijn vrienden op de PS2!
Playstation 2
Gebruikt
1 Item
4005209093743
Aantal Spelers
1-2 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
Genre
Action-Adventure
Taal
Nederlands
Regio
PAL
chat Commentaar (0)