Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Platinum) - PS3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 4,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Platinum) - PS3

\"Duik in de wereld van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Platinum) voor de PS3 Playstation 3 en maak je klaar voor een adembenemend avontuur! Als een legendarische huurling, Solid Snake, moet je je een weg banen door een gevaarlijke wereld vol verraad en intrige. Met verbluffende graphics en meeslepende gameplay, worden spelers ondergedompeld in een epische verhaallijn vol twists en verrassingen. Vecht tegen vijanden, gebruik stealth-technieken en maak gebruik van een uitgebreid arsenaal aan wapens en gadgets om te overleven. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Platinum) zal je hart sneller doen kloppen en je gamersvaardigheden op de proef stellen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?\"
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
\"Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Platinum) - PS3 Playstation 3\" is een meeslepende en epische actie-avonturengame die je meeneemt op een adembenemende missie vol spanning en intrige. Betreed de wereld van Solid Snake, een legendarische huurling en spion, terwijl hij vecht tegen een nieuwe dreiging die de wereldorde bedreigt. Met verbluffende graphics, een meeslepend verhaal en intense gameplay biedt deze game een onvergetelijke ervaring voor elke speler.\n\nIn offline modus kan je deze game met één speler spelen. Duik volledig in het verhaal en neem het op tegen vijanden in je eentje terwijl je de uitdagende missies van Solid Snake voltooit. Bereid je voor op een spannende en meeslepende ervaring die je keer op keer zal willen herbeleven.
Playstation 3
Gebruikt
3 Items
4012927051177
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
chat Commentaar (0)