Heavenly Sword (Platinum)Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 4,95 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Heavenly Sword (Platinum) - PS3

Ontdek de hemelse krachten van Heavenly Sword Platinum voor Playstation 3! Betreed een epische wereld vol actie, avontuur en mystiek met Nariko, een dappere krijger met een wapen dat wordt beschouwd als een goddelijk artefact. Beleef verbluffende gevechten en versla hordes vijanden terwijl je de geheimen van het Heavenly Sword ontrafelt. De meeslepende graphics en meeslepende gameplay zullen je onderdompelen in een adembenemend avontuur dat je niet snel zult vergeten. Verover de goddelijke krachten van de Heavenly Sword Platinum, alleen voor Playstation 3!
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De gameplay van Heavenly Sword is gefocust op vechten met een wapen genaamd de "Heavenly Sword" dat op lange en korte afstanden kan aanvallen. De protagonist, Nariko, kan de Heavenly Sword gebruiken in drie stijlen. "Speed Stance" heeft een balans tussen kracht en snelheid, in deze stijl neemt het zwaard de vorm aan van twee aparte zwaarden. "Range Stance" is sneller en kan gebruikt worden voor aanvallen op afstand, maar is zwakker. "Power Stance" is het sterkste, maar ook de traagste stijl waarin het zwaard de vorm aanneemt van één groot zwaard. Voor sommige delen in het spel moet de speler op een knop die op het scherm getoond is drukken om bepaalde acties te voltooien.

Een tweede karakter, Kai, kan bestuurd worden voor sommige delen in het spel. Ze kan haar kruisboog gebruiken om vijanden uit te schakelen. Projectielen kunnen bestuurd worden naar een doelwit met de SIXAXIS controller door "Aftertouch".

Playstation 3
Gebruikt
1 Item
711719959557
chat Commentaar (0)