Sonic the Hedgehog - PS3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 14,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonic the Hedgehog - PS3

\"Verwen jezelf met de legendarische snelheid en sensatie van Sonic the Hedgehog op de PS3! Duik in een wereld vol avontuur en spanning terwijl je de iconische blauwe egel, Sonic, bestuurt. Baan je een weg door uitdagende levels, spring over gevaarlijke obstakels en versla epische vijanden in een race tegen de klok. Met verbluffende graphics en een meeslepende gameplay-ervaring brengt Sonic the Hedgehog op de PS3 de klassieke held terug naar het grote scherm. Ben jij klaar om jezelf te bewijzen als de ultieme snelheidsduivel? Schiet over de finishlijn en beleef het avontuur van je leven met Sonic the Hedgehog op de PS3!\"
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In Sonic the Hedgehog komt de blauwe schim op een planeet terecht die erg op de aarde lijkt en wordt door vrienden met de knappe prinses van de waterstad Soleanna: Elise. De bemoeizuchtige Dr. Eggman heeft echter zijn eigen plannen met de stad en ontvoert Elise. Door optimaal gebruik te proberen te maken van de nieuwe technologie beweegt Sonic zich sneller dan ooit te voren door interactieve omgevingen gevuld met vijanden en obstakels en ontmoet daar Silver, een compleet nieuwe rivaal.

Sonic the Hedgehog bevat twee verschillende soorten stages waarin je terecht zult komen. Zo zijn er gigantische omgevingen met vele side-quests die je kunt onderzoeken in de Town Stages en kun je gebruik maken van de waanzinnige snelheid van Sonic in Action Stages.

Playstation 3
Gebruikt
1 Item
5060004769193
Aantal Spelers
1-2 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 12 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
Adventure
Behendigheid
Taal
Engels
Frans
Merk
Sega
Regio
PAL
chat Commentaar (0)