De Smurfen 2Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 14,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Smurfen 2 - PS3

Duik in de wonderlijke wereld van De Smurfen met De Smurfen 2 voor de Playstation 3! Beleef een spannend avontuur waarin je als speler wordt uitgedaagd om de Smurfen te helpen in hun strijd tegen de gemene Gargamel. Verken betoverende omgevingen, los uitdagende puzzels op en verzamel magische voorwerpen om jouw Smurfen team te versterken. Met de unieke mogelijkheid om te wisselen tussen verschillende Smurfen, zoals de slimme Moppersmurf en de stoere Potige Smurf, zul je je nooit vervelen. Met prachtige graphics en meeslepende gameplay is De Smurfen 2 een onvergetelijke game-ervaring voor jong en oud. Dus haal de Playstation 3 uit de kast en duik in dit Smurf-tastische avontuur!
  • Met Boekje

€ 12,50 Inclusief belasting

€ 12,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De Smurfen 2
Speel in de Smurfen 2 de verhaallijn van de tweede smurfen film na in een platformgame vol actie en avontuur. Stuur je kleine blauwe helden op avontuur naar Parijs en New York om Smurfin te redden uit de handen van de gemene Gargamel.

- Speel met 3 vrienden tegelijk in coöp modus (lokale multiplayer). Kies uit 9 verschillende smurfen (5 vrij te spelen personages) met elk een speciale vaardigheid.
- Beleef het smurfen avontuur net zoals in de film. Speel in 6 verschillende omgevingen zoals Smurfendorp, New York en Parijs.
- Verzamel meer dan 20 Smurfen tijdens je avontuur en neem ze mee naar het Smurfendorp.
- Speel tegen 12 verschillende vijanden en strijd tegen 6 verschillende bazen. Versla onder andere Gargamel, Azrael en de Stouterds.

Playstation 3
Gebruikt
1 Item
3307215713129
Aantal Spelers
1-4 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 7 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
Adventure
Taal
Engels
Merk
Playstation
Regio
PAL
chat Commentaar (0)