Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst - PS3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 19,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst - PS3

Stap in de wereld van Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst voor de PS3! Beleef het ultieme ninjagevecht met verbluffende graphics en meeslepende gameplay. Neem de controle over je favoriete personages zoals Naruto, Sasuke, Sakura en vele anderen, en neem deel aan epische gevechten boordevol actie en strategie. Verken de prachtig vormgegeven omgevingen van de Naruto-wereld en ontdek geheime missies en verborgen schatten. Met verbeterde graphics en extra content in de Full Burst-versie, is dit spel een absolute must-have voor alle Naruto-fans. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol spanning en sensatie!
  • Met Boekje

€ 19,99 Inclusief belasting

€ 19,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Ontdek de spectaculaire wereld van Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst op de PS3 PlayStation 3! Ga mee op een episch avontuur vol actie en vecht als nooit tevoren in dit meeslepende spel. Duik in de avonturen van Naruto en zijn vrienden terwijl ze het opnemen tegen krachtige vijanden en uitdagende gevechten aangaan. Met verbluffende graphics, vloeiende gameplay en een diepgaand verhaal, is dit spel een must-have voor elke Naruto-fan!\n\nIn de offline modus kun je genieten van dit spel met maximaal 2 spelers. Nodig een vriend uit om samen te spelen en laat de strijd losbarsten! Test je vaardigheden en ontdek wie de sterkste ninja is in epische gevechten boordevol actie. Ga de uitdaging aan en beleef urenlang speelplezier met je vrienden in Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst op de PS3 PlayStation 3!
Playstation 3
Gebruikt
1 Item
3391891972086
chat Commentaar (0)