Prototype
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prototype - PS3

Willkommen zu einem einzigartigen Spielerlebnis mit dem Prototyp für die PS3 Playstation 3! Tauchen Sie ein in eine Welt voller Kreativität und Innovation. Dieses Spiel ermöglicht es Ihnen, Ihre eigenen Welten zu schaffen und Ihre Fantasie freien Lauf zu lassen. Experimentieren Sie mit verschiedenen Spielmechaniken, erstellen Sie atemberaubende Grafiken und teilen Sie Ihre Kreationen mit anderen Spielern auf der ganzen Welt. Mit dem Prototyp für die PS3 Playstation 3 sind Ihrer Vorstellungskraft keine Grenzen gesetzt. Bauen Sie Städte, erschaffen Sie Charaktere und lassen Sie Ihre Träume wahr werden. Werden Sie zum Meister der Kreativität mit dem Prototyp für die PS3 Playstation 3!
  • Mit Buche

4,99 € Tax included

4,99 € Tax excluded

check auf Lager
Zahlen Sie sicher
Bezahlen Sie sicher mit Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Lieferung
Bestellen Sie jetzt und wir versenden die Bestellung schnell. Klicken Sie auf sie, um weitere Infor
Kundendienst
Kundenservice hier klickenn

Alex Mercer was een medisch experiment en nu is hij los gebroken en aan het moorden geslagen. Wanneer Mercer meer mensen vermoord, krijgt hij meer kennis, kracht en vaardigheden. Hij wordt dus een wandelend en moordend superwapen, hij is een Prototype!

In Prototype is de hele wereld tegen jou


Prototype is een open-world action game met een verhaal vol list, bedrog, samenzwering en keiharde actie. Alex Mercer is de hoofdpersoon en hij vecht in een geheime oorlog in New York City. De oorsprong van Mercer is één van de redenen waarom deze oorlog in New York uit de hand loopt. Alex Mercer is namelijk in staat om van vorm te veranderen. Als een cameleon kan hij veranderen in andere mensen en kan hij hun krachten overnemen. Zo is Prototype echt een spannende game vol met actie.

Aan actie heb je geen tekort in Prototype


In de huid van Alex bewegen gamers op een free running manier door het dichtbevolkte, hedendaagse New York. Iedereen die op Mercers pad komt, wordt overgenomen… inclusief lichaam, geheugen en vaardigheden. Spelers worden in Prototype ondergedompeld in een geheimzinnige, duistere samenzwering die al 40 jaar broedt en wordt aangewakkerd door een oorlog tussen Alex, de Blackwatch (de militaire elite) en een uitbraak van een virusepidemie die de 'Infected' wordt genoemd. Prototype is grof, stoer en boordevol actie!

Playstation 3
Gebruikt in redelijke staat
2 Items
5030917067457
Anzahl der Spieler
1 Spieler
Altersempfehlung
Ab 18 Jahren
Begründung Altersempfehlung
Gewalt
Genre
Action-Adventure
chat Comments (0)