No. 42 Dr. MarioAmiibo € 22,50 Amiibo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

No. 42 Dr. Mario

Dr. Mario

2HG verkoopt zowel nieuwe als tweedekans producten. Alle producten die binnenkomen worden netjes schoongemaakt. Let goed op de beschrijvingen om zeker te weten wat voor soort product het betreft. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de link onderaan de pagina.

 

*14 dagen bedenktijd. (Bij sealed producten, moet de seal nog intact zijn)

*Dit product is schoongemaakt.

*Een tweedekans product is beter voor het milieu.

€ 22,50 Inclusief belasting

€ 22,50 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Dr. Mario is een amiibo-figuur uit de Super Smash Bros.-collectie. Uitgebracht in juli 2015, de figuur is 3,5 inch lang en is gemaakt van PVC-plastic. Het is compatibel met verschillende Nintendo-systemen, waaronder de Wii U, Nintendo 3DS en Nintendo Switch.

Dr. Mario is gebaseerd op het klassieke Nintendo-personage met dezelfde naam. Hij draagt een witte laboratoriumjas, een blauwe stethoscoop en een rode vlinderdas. Hij is gewapend met een pillenflesje en een Megavitamine. Hij heeft ook een vrolijke uitdrukking die zeker een glimlach op het gezicht van elke Nintendo-fan zal toveren.

Bij gebruik met compatibele games kunnen spelers exclusieve content ontgrendelen, zoals nieuwe levels, kostuums en vaardigheden. Spelers kunnen ook profiteren van de "tap and play"-functie van de amiibo om direct verbinding te maken en toegang te krijgen tot content in de game.

Gebruikt
chat Commentaar (0)