4 Elements (los spel) - DSDS Carts Only NTR-B4EY-FAH€ 3,99 DS Carts Only
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

4 Elements (los spel) - DS

4 Elements is een spannend puzzelspel voor de Nintendo DS. Duik in een betoverende wereld waarin je de vier elementen moet herstellen om het rijk te redden. Gebruik je vaardigheden en logica om uitdagende levels op te lossen en prachtige landschappen te verkennen. Met innovatieve touchscreen-bediening en meeslepende gameplay biedt 4 Elements een unieke spelervaring. Verzamel magische voorwerpen, ontrafel geheimen en gebruik je krachten om de duisternis te verslaan. Klaar om de mysteries van de elementen te ontrafelen? Speel 4 Elements op je Nintendo DS en laat je betoveren door dit geweldige avontuur!

€ 3,99 Inclusief belasting

€ 3,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Productbeschrijving

De fantasy-puzzelgame '4 Elements' biedt een magische mix van 'match three', 'hidden object' en zoek-de-verschillen gameplay. Al deze populaire puzzelvormen komen samen in een fantastisch sprookje voor jong en oud!

In '4 Elements' is het oude koninkrijk in gevaar! De magie van de vier elementen die het koninkrijk eeuwen in evenwicht hield wordt verstoord door kwade krachten en de altaren kunnen de energie van het leven niet langer voortzetten. Het is nu aan jou om de 4 historische boeken van magie te ontmantelen en de 16 mysterieuze kaarten te verzamelen die je helpen om het koninkrijk weer tot leven te brengen.

Beleef een fascinerende verhaallijn met schitterende animaties in '4 Elements'. Combineer symbolen in rijtjes van drie, vind de verborgen objecten in een speelveld of zoek de verschillen tussen twee afbeeldingen: in '4 Elements' weet je nooit wat je krijgt voorgeschoteld!

Beleef originele puzzelactie in '4 Elements' op de Nintendo DS! 
NTR-B4EY-FAH
Gebruikt
2 Items
chat Commentaar (0)