nintendo

Nintendo

Actieve filters

€ 3,95

4 Elements (los spel)

Productbeschrijving

De fantasy-puzzelgame '4 Elements' biedt een magische mix van 'match three', 'hidden object' en zoek-de-verschillen gameplay. Al deze populaire puzzelvormen komen samen in een fantastisch sprookje voor jong en oud!

In '4 Elements' is het oude koninkrijk in gevaar! De magie van de vier elementen die het koninkrijk eeuwen in evenwicht hield wordt verstoord door kwade krachten en de altaren kunnen de energie van het leven niet langer voortzetten. Het is nu aan jou om de 4 historische boeken van magie te ontmantelen en de 16 mysterieuze kaarten te verzamelen die je helpen om het koninkrijk weer tot leven te brengen.

Beleef een fascinerende verhaallijn met schitterende animaties in '4 Elements'. Combineer symbolen in rijtjes van drie, vind de verborgen objecten in een speelveld of zoek de verschillen tussen twee afbeeldingen: in '4 Elements' weet je nooit wat je krijgt voorgeschoteld!

Beleef originele puzzelactie in '4 Elements' op de Nintendo DS! 
€ 3,99

7 Wonders II (los spel)

Productbeschrijving

Beleef de vernieuwde gameplay van '7 Wonders II'. '7 Wonders II' neemt je mee naar het verleden en geeft jou één simpele opdracht; bouw de zeven wereldwonderen na. Dit avontuur toont jou wonderbaarlijke creaties, waaronder Stonehenge in het Verenigd Koninkrijk en de Taj Mahal in India.

Om deze wereldwonderen te maken, zal je natuurlijk wat iets moeten doen. Er moeten gepuzzeld worden op de Nintendo DS. Leg stenen naast elkaar en speel allerlei locaties vrij!

'7 Wonders II' biedt dezelfde gameplay als zijn voorganger, maar dan uitgebreid met nieuwe power-ups. Al puzzelend moet je drie stenen van dezelfde kleur combineren om ervoor te zorgen dat het wereldwonder gebouwd kan worden. Puzzel je weg door 49 levels die vol zitten met kleuren en uitdaging!

'7 Wonders II' combineert verslavende puzzelactie met een grappig verhaal waarin de zeven wereldwonderen voorbij komen. Puzzel je weg naar de meest mooie bouwwerken in '7 Wonders II'! 
€ 3,95

Animal Paradise (los spel)

Productbeschrijving

Animal Paradise laat je beste vrienden worden met de dieren op de boerderij. Je kunt ze voeden, schoonmaken, ze uitlaten en met ze spelen. Het is wel belangrijk dat je ze goed verzorgd en ze tevreden houdt. Elk dier heeft weer ander lievelingseten. Geef ze het juiste eten en ze zullen gelukkiger zijn.

Als de dieren gelukkig zijn dan zul je vrienden blijven met de dieren en dat geeft je oom en zijn assistent de mogelijkheid om mooie foto's van ze te nemen. Deze foto's kun je verzamelen en in je fotoalbum stoppen. In totaal zijn er achttien verschillende dieren die je kunt ontmoeten, waarmee je bevriend kunt raken en die je kunt fotograferen. 
€ 7,50

Beyblade Metal Fusion (los spel)

Alleen te spelen op een DS Lite.

Productbeschrijving

De Bladers zijn terug voor het World Beyblading kampioenschap in Beyblade: Metal Fusion! Heb jij het in je om de beste Beyblader ter wereld te worden?

Beyblade: Metal Fusion laat je met een team Beybladers tegen vijanden vechten. Kies de juiste Beyblade en pas het aan op jouw strategie om als winnaar uit de bus te komen. Je zult zowel aanvallende als defensieve eigenschappen moeten kiezen. Daarnaast beschikt elke Beyblade over een speciale aanval om de tegenstander enorme schade toe te brengen!

In de verhaalmodus van Beyblade: Metal Fusion ga je met de karakters uit de animatieserie op pad. In het avontuur komen talloze karakters en locaties voorbij die fans van de serie meteen zullen herkennen!

Beyblade: Metal Fusion bevat een battlemodus waarin spelers tegen elkaar kunnen vechten. Dit kan in teams of individueel gebeuren. De arena's waarin de gevechten plaatsvinden kunnen naar wens worden aangepast om de Beyblades nog beter tot hun recht te laten komen!

De hype komt nu naar spelcomputers dankzij Beyblade: Metal Fusion op de Nintendo DS! 
€ 4,95

Big Motha Truckers (los spel)

Productbeschrijving

Ma Jackson, eigenaresse van Big Mutha Truckers Inc. overweegt met pensioen te gaan en wenst dat één van de vier kinderen die actief zijn in de firma haar plaats inneemt. De perfecte oplossing dient zich aan: Trial by Truckin': diegene die truckend door Hick State County gedurende 60 dagen het meeste geld verdient neemt het bedrijf over. Bedrieg de familie, besteed niet te veel aandacht aan andere weggebruikers, koop en verkoop diverse illegale waren en zwendel een weg naar een fortuin.