Astérix en de Olympische SpelenDS Games Nintendo DS€ 14,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Astérix en de Olympische Spelen - DS

Astérix en de Olympische Spelen voor Nintendo DS is een spannend en grappig spel waarin je deel kunt nemen aan de legendarische Olympische Spelen! Ga op avontuur met Astérix en Obelix en doe mee aan verschillende sportevenementen zoals hardlopen, speerwerpen en discuswerpen. Train je atleten om hun vaardigheden te verbeteren en neem het op tegen andere Romeinse teams om de gouden medaille te winnen. Maar pas op voor de gemene Romeinen die er alles aan zullen doen om je te dwarsbomen! Met geweldige graphics, leuke gameplay en een unieke mix van actie en humor, is Astérix en de Olympische Spelen een must-have spel voor alle fans van de bekende stripreeks. Dus haal je Nintendo DS tevoorschijn en bereid je voor op een episch avontuur vol sportieve uitdagingen!
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Productbeschrijving

Asterix en Obelix zien vlak bij hun dorp een Romein die aan het trainen is voor de Olympische Spelen. Dit geeft hen het idee om zelf ook mee te doen met hun dorp. De Romeinen willen hir een stokje steken voor steken, aangezien de Galliërs door hun toverdrank zeker zullen winnen. Ze melden dat de Galliërs niet mee mogen doen omdat de Olympische Spelen alleen voor Grieken en Romeinen zijn. Asterix denkt zoals altijd echter goed na en gebruikt als tegenargument dat Julius Caesar altijd beweert dat ze wel Romeinen zijn.

In Asterix en de Olympische Spelen moet je allerlei mini-games spelen met zowel Asterix als Obelix. Uiteraard hebben deze mini-games elk iets te maken met de Olympische Spelen. Je zult dus onder andere moeten discuswerpen, en pilaren werpen. 
Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
3546430134221
chat Commentaar (0)