Boogie (EN)DS Games Nintendo DS€ 4,50 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Boogie (EN) - DS

Boogie (NL) - DS Nintendo DS\n\nStap in de wereld van muziek en dans met Boogie voor de Nintendo DS! Dit creatieve en swingende spel laat je helemaal opgaan in de wereld van muziek en dans. Creëer je eigen muziekvideo\'s, ontwerp je eigen dansroutines en neem deel aan uitdagende danscompetities.\n\nMet behulp van de unieke Nintendo DS-stylus en microfoon kun je je eigen muziekvideo\'s maken. Kies je favoriete liedjes, voeg coole dansbewegingen toe en personaliseer je video\'s met allerlei leuke effecten. Deel je creaties met vrienden en familie en laat ze zien wat voor geweldige danser en regisseur je bent!\n\nDaag jezelf uit in de verschillende danscompetities. Leer nieuwe dansroutines en voer ze perfect uit om de jury te imponeren. Verbeter je score en klim naar de top van de ranglijst.

€ 4,50 Inclusief belasting

€ 4,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Boogie op de DS is een ritmische muziekgame die volledig draait om dansen. De game bevat meer dan tien verschillende minigames en drie gameplaymodi (Copycat, Freestyle en Choreography). Bovendien kunnen spelers een carrièremodus spelen om uiteindelijk de Boogie Master te worden. In elke modus moet je op de maat van de muziek de juiste bewegingen maken.

Een aantal modi van Nintendo DS zijn in echt 3D te spelen. Om dit mogelijk te maken wordt de game geleverd met een speciale 3D-bril. Ook bevat Boogie een multiplayer met onder andere DS Dowload Play. Dit houdt in dat je met slechts een versie van spel het tegen elkaar op kunt nemen.

In de game kan je zelf allerlei karakters maken en items vrijspelen om zo jouw personage in de game zo uniek mogelijk te maken. Jouw karakter moet de top van de entertainment industrie worden, kan jij dat aan?

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
5030941058957
Taal
Engels
chat Commentaar (0)