De SmurfenDS Games Nintendo DS€ 7,50 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Smurfen - DS

\"Stap in de magische wereld van De Smurfen op de Nintendo DS! Begeleid door de legendarische blauwe wezentjes, neem je de controle over en beleef spannende avonturen. Verken het Smurfendorp, los puzzels op en help je favoriete personages om Gargamel te verslaan. Met prachtige graphics en intuïtieve controls biedt De Smurfen voor de Nintendo DS urenlang plezier voor jong en oud. Ben jij klaar om je innerlijke Smurf los te laten? Aarzel niet en duik in deze betoverende wereld vol magie en humor!\"
  • Met Boekje

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De Smurfen voor de Nintendo DS laat je allerlei leuke mini-games met de geliefde blauwe mannetjes en vrouwtjes spelen. Gebaseerd op de gelijknamige film haalt The Smurfs heerlijke karakters als Smurfin, Grote Smurf, Bril Smurf en zelfs de gemene Gargamel van stal in een bonte verzameling mini-games!

De Smurfen is gericht op kinderen waardoor de verschillende kleine spelletjes stuk voor stuk gemakkelijk op te pakken zijn. Met duidelijke uitleg kan zelfs de jongste gamer de leukste mini-games spelen. Versier taarten met allerlei lekkernijen, kleed de altijd kritische Smurfin aan of speel mee met het Smurfen-orkest. Dit is slechts een kleine greep uit de vele activiteiten die je in De Smurfen kunt spelen!

Met behulp van de stylus en het touchscreen van de Nintendo DS is De Smurfen heel eenvoudig te besturen. Dankzij een heldere interface kan elk spel snel worden opgepakt. Spelen met de smurfen is nog nooit zo leuk geweest!

Nintendo DS
Gebruikt
2 Items
3307219952937
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)