Just Dance 2 - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 14,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Just Dance 2 - Wii

Duik in de wereld van muziek en dans met Just Dance 2 voor de Wii! Dit ongelofelijk swingende Nintendo game product laat je bewegen, lachen en plezier maken met vrienden en familie. Met een breed scala aan bekende hits en choreografieën, word je de ster van de dansvloer. Pak je Wii-afstandsbediening en schud je lichaam op het ritme van de muziek. Of je nu een ervaren danser bent of gewoon wilt genieten van een leuke avond, Just Dance 2 is het ultieme dansavontuur dat je niet wilt missen!
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De bedoeling van Just Dance 2 is dezelfde als bij zijn voorganger. Elke speler bestuurt een Wii Remote – dit kan worden verhoogd naar maximaal vier tegelijk. Men moet de bewegingen van de choreogra(a)f(en) volgen, om zo punten te scoren.

Er zijn verschillende dansmodi. In de "Just Dance Mode" kunnen spelers samen dansen, dit kan onbeperkt. Andere opties in deze modus zijn: de "Non-Stop Shuffle", waarbij de computer een random track voor je kiest, en "Medleys", waarin vijf tracks worden afgewisseld.

De tweede nieuwe modus is "Duets" waarin spelers samen kunnen dansen, met tegelijk meerdere choreografen op het scherm, waardoor spelers afgeleid kunnen raken.

"Dance Battle Mode" is een teammodus waarbij je met zijn achten kunt spelen. De individuele scores worden bij elkaar opgeteld, wat de totale score van het gehele team maakt.

Als laatste is er de "Just Sweat Mode", waarbij je een bepaalde hoeveelheid energie moet verbranden. Dit wordt aangegeven door de zogenaamde "zweetmeter", aan de rechter kant bij een single gameplay.

Nintendo Wii
Gebruikt
5 Items
3307217926626
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)