Dirt 3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 14,95 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dirt 3 - PS3

\"Dompel jezelf onder in de ultieme off-road ervaring met Dirt 3 voor de Playstation 3! Bereid je voor op adrenalinepompende races doorheen uitdagende omgevingen over de hele wereld. Met verbeterde graphics en realistische gameplay, kun je je vaardigheden testen in verschillende modi, waaronder rally, trailblazer en gymkhana. Verzamel en upgrade een breed scala aan iconische rallyauto\'s en neem het op tegen vrienden in spannende multiplayer-wedstrijden. Laat je innerlijke coureur los en ervaar de sensatie van off-road racen op zijn best met Dirt 3 voor de Playstation 3!\"
  • Zonder Boekje

€ 13,99 Inclusief belasting

€ 13,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Dirt 3 is de nieuwste telg uit de populairste rallyrace-serie. Het gas intrappen is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat je weet wanneer je moet sturen en remmen. Het wegdek verandert continu en natuurlijk spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol in Dirt 3. Met dit nieuwste deel uit de serie verlegt Codemasters alle grenzen!

De beste rallyauto's uit vijftig jaar autosport zijn meegenomen in Dirt 3. In de carrièremodus kom je meerdere van deze wagens tegen in de vele offroadrace-evenementen.

Playstation 3
Gebruikt
1 Item
5024866345377
Leeftijdsadvies
Vanaf 12 Jaar
Genre
Racing
Taal
Engels
chat Commentaar (0)