Batman the Enemy Within - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 7,50 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Batman the Enemy Within - Xbox One

Duik in de duistere wereld van Batman the Enemy Within op de Xbox One! Deze sensationele game neemt spelers mee op een meeslepend avontuur vol spanning en detective werk. Speel als de legendarische Batman en ga de strijd aan met angstaanjagende vijanden, terwijl je de waarheid achter een mysterieuze samenzwering probeert te ontrafelen. Met indrukwekkende graphics en een meeslepende verhaallijn, zorgt Batman the Enemy Within voor urenlang gameplezier. Durf jij jezelf te bewijzen als de ultieme beschermer van Gotham City?

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Batman the Enemy Within

Duik diep in de gebroken psyche van Bruce Wayne en ontdek de krachtige en ver reikende gevolgen van je acties als de Dark Knight in het vervolg op Batman: The Telltale Series. In dit duistere en geweldadige verhaal van de makers van The Walking Dead - , zal je geheimen achterhalen die de wereld van Bruce Wayne op zijn kop zetten, dit allemaal te midden van een zeer instabiel en corrupt Gotham City.

In dit laatste hoofdstuk van de bekroonde studio achter Batman - The Telltale Series, zullen zowel Bruce Wayne als Batman gedwongen worden in onzekere nieuwe rollen. De Riddler is teruggekeerd om Gotham City te terroriseren, maar zijn gruwelijke puzzels verbloemen een alleen maar een grotere crisis.

Xbox One
Xbox One
1 Item
5051888231968
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
Action
Taal
Engels
Merk
Xbox One
chat Commentaar (0)