The Dukes of Hazzard: Racing for Home (Ubisoft Exclusive) - PS1Playstation 1 Spellen Playstation 1€ 4,99 Playstation 1 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Dukes of Hazzard: Racing for Home (Ubisoft Exclusive) - PS1

Stap in de wereld van The Dukes of Hazzard en race naar de overwinning met deze spannende PS1-game! In Racing for Home, exclusief ontwikkeld door Ubisoft, herbeleef je de avonturen van Bo en Luke Duke terwijl ze de misdaad bestrijden en de vijand te slim af zijn. Scheur door de pittoreske straten van Hazzard County, vol obstakels en gevaarlijke manoeuvres, terwijl je de legendarische General Lee bestuurt. Verzamel power-ups, ontgrendel geheime routes en laat je adrenalineniveau stijgen terwijl je de politie ontwijkt en rivaliserende bendes verslaat. Ben jij klaar voor de ultieme race-uitdaging? The Dukes of Hazzard: Racing for Home op PS1 wacht op jou!
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Duik in een spannend avontuur met De Dukes of Hazzard: Racing for Home (Ubisoft Exclusief) voor de PS1! Stap in de schoenen van de legendarische broers Bo en Luke Duke en dompel je onder in de opwindende wereld van Hazzard County. Scheur door de pittoreske straten van het zuiden van de Verenigde Staten en trotseer gevaarlijke stunts en onverwachte obstakels terwijl je opwindende racewedstrijden aangaat.\n\nDeze exclusieve Ubisoft-release combineert razendsnelle race-actie met de knotsgekke humor en avontuurlijke geest van de populaire tv-serie. Ervaar de ultieme nostalgie terwijl je herinneringen oproept aan de iconische personages en momenten uit de show.\n\nBaan je een weg door uitdagende missies en uitdagende races terwijl je het recht laat zegevieren in Hazzard County. Verken de prachtig vormgegeven omgevingen, ontdek verborgen geheimen en speel nieuwe voertuigen en personages vrij terwijl je de ultieme Dukes of Hazzard-ervaring beleeft.\n\nOf je nu een fervent fan bent van de klassieke tv-serie of gewoon op zoek bent naar een opwindend raceavontuur, De Dukes of Hazzard: Racing for Home op de PS1 brengt je terug naar het hart van Hazzard County. Bereid je voor op een onvergetelijke rit vol actie, avontuur en pure nostalgie!
Playstation 1
Gebruikt
1 Item
3307212809986
chat Commentaar (0)