Akuji the heartless
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akuji the heartless

Akurji the Heartless is een free-roaming 3D-actiespel. Het personage van de speler, Akuji, kan vijanden aanvallen met intrekbare klauwen of spreuken gebruiken om vijanden in brand te steken, demonen op te roepen en de lichamen van vijanden te bezitten.

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Het spel draait om de voodoo- priester en krijger Akuji, wiens hart eruit werd gerukt op zijn trouwdag, en door het gebruik van voodoo-magie nu vervloekt is om door de onderwereld te dwalen. Kesho, zijn toekomstige bruid, vindt hem in de hel en spreekt met hem in zielsvorm: ze deelt hem mee dat het Orad, Akuji's eigen broer, was die zijn moord orkestreerde. Ze smeekt Akuji om te ontsnappen en hem tegen te houden, terwijl hun families zich voorbereiden op oorlog, en Orad zich voorbereidt om haar aan de goden te offeren.

Wanneer hij door het eerste niveau van de onderwereld reist en Loa Baron Samedi raadpleegt, ontdekt Akuji dat hij een kans op verlossing heeft: als hij de hel doorkruist en de zielen van zijn voorouders verzamelt, die de baron veracht vanwege hun kwaad, dan zal hij Akuji veilig stellen. doorgang uit de onderwereld. Onderweg moet hij ook de bewakers van elk van de vestibules van de hel verslaan, wat hem in staat zal stellen verder te komen op zijn zoektocht naar de zielen.

Nadat Akuji op verzoek van de baron het zegel van Sadiki heeft teruggehaald, steelt de baron het van hem en onthult dat hij Akuji heeft misleid om de zielen van zijn voorouders te zuiveren, zodat hij zich uit zijn eigen gevangenschap in de onderwereld kon bevrijden en wraak kon nemen. de sterfelijke wereld terwijl hij Kesho ook tot zijn dienaar maakt zodra hij haar heeft opgeofferd. Kesho bevestigt verder dat de baron de moord op Akuji had georkestreerd door Orad te bezitten en eerder ook haar stem had gebruikt om Akuji naar hem toe te leiden. Akuji betrekt de baron in een laatste gevecht en slaagt erin Kesho te redden, die op zijn beurt Akuji's hart herstelt en zowel Akuji als Kesho terugstuurt naar de sterfelijke wereld.

Playstation 1
chat Commentaar (0)