Prince of Persia: The Sands of Time (Platinum, new) - PS2Playstation 2 Spellen Playstation 2€ 24,99 Playstation 2 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prince of Persia: The Sands of Time (Platinum, new) - PS2

Ontdek een meeslepend avontuur in het tijdperk van de prinsen! Herontdek Prince of Persia: The Sands of Time op de PS2, nu in een schitterende Platinum-editie. Ga mee op een epische reis vol historie, magie en gevaar terwijl je de tijd beheerst om je vijanden te verslaan. Beleef de legendarische gameplay en geniet van de adembenemende graphics die je meenemen naar een wereld vol mysterie en betovering. Verander je lot en word de onverschrokken prins van Perzië in dit tijdloze avontuur!

€ 24,99 Inclusief belasting

€ 24,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Ontdek het epische avontuur dat je naar het oude Perzië transporteert - Prince of Persia: The Sands of Time. Met deze gloednieuwe Platinum-editie voor de PlayStation 2, betreed je een wereld vol magie en mysterie. Werp jezelf in de rol van de prins, een meesterlijke zwaardvechter die de kracht heeft om de tijd te manipuleren. Trotseer dodelijke valstrikken, versla angstaanjagende vijanden en navigeer door betoverende omgevingen terwijl je de geheimen ontrafelt van de Sands of Time. Deze klassieker staat garant voor adembenemende graphics, een meeslepend verhaal en onvergetelijke gameplay. Haal vandaag nog Prince of Persia: The Sands of Time in huis en ontdek de tijdloze schoonheid van dit meesterwerk op de PlayStation 2!
Playstation 2
Nieuw
1 Item
3307210172372
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 12 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)