Spongebob Squarepants en Zijn Vrienden: Samen Staan ze Sterk - PS2Playstation 2 Spellen Playstation 2€ 14,99 Playstation 2 Sp...
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spongebob Squarepants en Zijn Vrienden: Samen Staan ze Sterk - PS2

Duik in een oceaan van avontuur met Spongebob Squarepants en zijn vrienden op de PS2! In dit spannende spel bundelen ze hun krachten om de Bikini Bottom te redden van de kwaadaardige Plankton. Met geweldige graphics, meeslepende gameplay en een dosis humor is dit spel een absolute must-have. Beleef samen met Spongebob en zijn vrienden een onvergetelijke reis vol actie, vriendschap en sterke staaltjes!
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Stap in de kleurrijke en knotsgekke wereld van Bikinibroek met Spongebob Squarepants en Zijn Vrienden: Samen Staan ze Sterk voor de PlayStation 2! Duik diep in de oceaan en beleef avonturen vol lachsalvo\'s en gekkigheid met de meest geliefde figuren uit de populaire tv-serie. Help Spongebob en zijn vrienden om de ondeugende Plankton tegen te houden terwijl ze samen sterker staan dan ooit tevoren. Met spannende levels, humoristische gameplay en prachtige graphics is dit spel een absolute must-have voor elke Spongebob-fan. Dompel jezelf onder in een zee vol plezier en laat je meeslepen door de magie van Bikinibroek!
Playstation 2
Gebruikt
1 Item
4005209074421
chat Commentaar (0)