Gran Turismo 5 - PS3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 4,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gran Turismo 5 - PS3

Gran Turismo 5 voor PS3 - Stap in de ultieme race-ervaring! Duik in de wereld van ongeëvenaarde realistische races met Gran Turismo 5 voor de PS3. Deze baanbrekende game biedt een adembenemende selectie van meer dan 1000 auto\'s, waaronder legendarische klassiekers, exotische supercars en meer. Pas je voertuig aan, verbeter het en neem deel aan spannende races op realistische circuits over de hele wereld. Verover kampioenschappen, ontgrendel nieuwe auto\'s en domineer de racewereld. Met verbluffende graphics, realistische physics en een meeslepend geluid biedt Gran Turismo 5 een ongeëvenaarde gameplay-ervaring. Ga de uitdaging aan en laat je innerlijke racekampioen los in Gran Turismo 5 voor de PS3!
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Gran Turismo 5 is het ware paradepaarde van de PlayStation 3 op racegebied. Dit nieuwste deel uit de befaamde race-serie heeft een unieke online modus, honderden realistisch uitziende auto's, talloze banen en wordt via het PlayStation Network continu van nieuwe inhoud voorzien!

Met Gran Turismo 5 kunnen racefans op de PlayStation 3 hun geluk niet op. De game bevat 100 keer zoveel detail in de auto in vergelijking met zijn voorganger. Je kunt rijden in auto's uit bekende races als de World Rally Championship en NASCAR, maar daarnaast maken ook normale auto's, van de Fiat 500 tot en met een Ferrari, deel uit van deze grootse racegame.

Gran Turismo 5 bevat voor het eerst in de serie een online modus waarin 16 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. De race-actie wordt extra intens in beeld gebracht met behulp van heuse schademodellen voor de auto's. Je kunt zowel mechanische als blikschade aan het binnen- en buitenmodel van de wagens rijden.

Gran Turismo 5 heeft meer dan duizend auto's om uit te kiezen waarmee je op zeventig circuits verspreid over twintig exotische locaties rond mag scheuren. Elke race kan bovendien overdag of 's nachts gereden worden waarbij realistische weerseffecten de race-ervaring compleet maken. Er zijn vele beroemde banen beschikbaar, zoals het testcircuit van TopGear, Daytona International Speedway, Indianapolis Motor Speedway en de Nürburgring Nordschleife.

Trek je driepuntsgordel extra strak voor de enige echte next generation drive simulator op de PlayStation 3!

Playstation 3
Gebruikt
3 Items
711719190158
Aantal Spelers
1-2 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Online Onderdelen
Genre
Racing
Taal
Engels
Merk
Polyphony Digital
Regio
PAL
chat Commentaar (0)