The Darkness 2 Limited Edition - PS3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 9,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Darkness 2 Limited Edition - PS3

De Darkness 2 Limited Edition voor de PS3 Playstation 3 is een adembenemend en meeslepend spel dat je meeneemt naar een duistere wereld vol spanning en mysterie. In dit spel neem je de rol aan van Jackie Estacado, een meedogenloze crimineel met bovennatuurlijke krachten. Geconfronteerd met een dodelijke bedreiging moet Jackie alles op alles zetten om zijn innerlijke demonen te beheersen en de duisternis te overwinnen. \n\nDe Limited Edition van The Darkness 2 bevat exclusieve bonusinhoud, zoals extra wapens en verbeterde vaardigheden, waardoor je nog sterker en dodelijker wordt in de strijd tegen het kwaad. Daarnaast biedt het spel een meeslepende verhaallijn, boordevol plotwendingen en intrigerende personages, die je constant op het puntje van je stoel houden. \n\nMet prachtige graphics e
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

he Darkness 2 is het vervolg op de first-person-shooter The Darkness uit 2007. In The Darkness 2 stap je wederom in de schoenen van stripheld Jackie Estacado die over de vernietigende kracht van de Darkness beschikt. In het schietspel heeft Estacado niet alleen over twee wapens, maar ook twee tentakels om af te rekenen met vijanden!

Je stapt in The Darkness 2 in een duistere wereld vol met grof geweld en stijlvolle horror. Twee jaar later na de gebeurtenissen uit het eerste deel wordt het leven van Jackie Estacado opnieuw op zijn kop gezet. Een plotselinge aanval op het leven van Jackie luidt een oorlog tussen de verschillende maffiafamilies in. Daarnaast spookt zijn overleden vriendin ook nog in zijn hoofd rond en wil The Darkness uit zijn lichaam treden!

The Darkness 2 geeft je de mogelijkheid om naast gewone wapens ook je tentakels te gebruiken voor het afslachten van vijanden. De brute finishing moves laten je vijanden in tweeën scheuren of doorboren om harten te verzamelen waarmee nieuwe wapens en upgrades gekocht kunnen worden. Daarnaast beschik je over een monsterlijke Darkling die met je meevecht tegen de maffia!

Playstation 3
Gebruikt
1 Item
5026555408059
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
First-Person Shooter
chat Commentaar (0)