Carnival IslandPlaystation 3 Spellen Playstation 3€ 12,50 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carnival Island - PS3

Carnival Island voor Playstation 3 is een spannend en kleurrijk spel dat je meeneemt naar een betoverend eiland vol plezier en avontuur. Duik in de magische wereld van het carnaval, waar je kunt genieten van klassieke kermisattracties en uitdagende minispellen. Verzamel tickets door deel te nemen aan verschillende uitdagende activiteiten en speel zo nieuwe levels en personages vrij. Met een intuïtieve bediening en prachtige graphics biedt Carnival Island een onvergetelijke gaming-ervaring voor het hele gezin. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol plezier en opwinding op Carnival Island voor Playstation 3!
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Carnival Island biedt een bonte verzameling spelletjes die gebruik maken van de bewegingsgevoelige Playstation Move-controller. Carnival Island nodigt je uit om een reis naar een magische kermis te maken en de vreugde te ervaren van gezinsvriendelijk plezier in meer dan 35 kermisattracties!

De mini-games in Carnival Island maken gebruik van de PlayStation Move controller waardoor elke gooi, rol, draai en worp direct wordt vertaald naar de actie in het spel. De nauwkeurige besturing komt terug in games zoals minibowl, ring gooien, Throwdown en Frogbog. Door punten te scoren, verdien je tickets die kunnen worden ingewisseld voor prijzen en verzamelobjecten!

Verken Carnival Island alleen of met vrienden! Elke mini-game kan je tegen anderen spelen voor nog meer speelplezier. In het spiegelhuis kun je bovendien foto cut-outs direct uploaden naar Facebook of een PlayStation Network vriend!

Playstation 3
Gebruikt
1 Item
0771719175490
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
Genre
Party Games
Taal
Engels
Playstation Move
Vereist
chat Commentaar (0)