Saints Row the Third the Full Package (Essentials, new) - PS3Playstation 3 Spellen Playstation 3€ 24,99 Playstation 3 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saints Row the Third the Full Package (Essentials, new) - PS3

Word een meester in de straten van de virtuele wereld met Saints Row the Third the Full Package voor de PS3! Deze nieuwe en essentiële editie biedt een onvergetelijke ervaring vol actie, avontuur en chaos. Duik in het maffe universum van Saints Row en laat je meeslepen door de over-the-top gameplay en humor. Creëer je eigen personage en verover de stad Steelport met brute wapens, explosies en voertuigen. Werk samen met je vrienden in de co-op modus of neem het tegen hen op in de multiplayer. Met Saints Row the Third the Full Package voor de PS3 beleef je een waanzinnig avontuur dat je steeds opnieuw wilt beleven!

€ 24,99 Inclusief belasting

€ 24,99 Exclusief belasting

check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Beschrijving van het spel: Saints Row the Third the Full Package (Essentials, nieuw) - PS3 Playstation 3\n\nDuik in het waanzinnige en explosieve universum van Saints Row the Third the Full Package! Dit sensationele spel voor de PS3 Playstation 3 biedt een ongeëvenaarde ervaring vol actie, avontuur en verbijsterende wendingen. Kruip in de huid van een beruchte bendeleider en dompel jezelf onder in een meeslepend verhaal vol corruptie, geweld en rivaliteit. Verken de levendige open wereld van Steelport, waar je kunt genieten van talloze missies, epische gevechten en ongekende vrijheid.\n\nMet Saints Row the Third the Full Package beleef je de ultieme speelervaring dankzij de toevoeging van alle uitbreidingspakketten en DLC\'s. Dit betekent dat je toegang hebt tot een overvloed aan extra content, waaronder nieuwe missies, wapens, voertuigen en personages. Bereid je voor op een grenzeloos avontuur vol chaos en plezier!\n\nAantal spelers in offline modus: Dit spel kan offline worden gespeeld met maximaal 2 spelers. Nodig een vriend(in) uit en beleef samen de waanzin van Saints Row the Third the Full Package!
Playstation 3
Nieuw
3 Items
4020628513252
chat Commentaar (0)