UFC 2 - PS4Playstation 4 Spellen Playstation 4€ 14,99 Playstation 4 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

UFC 2 - PS4

UFC 2 voor de PS4 brengt de spanning van het ultieme gevecht rechtstreeks naar je huiskamer! Laat je innerlijke vechtersbaas los en domineer de ring met verbluffende graphics en meeslepende gameplay. Word een kampioen in de mixed martial arts en daag je vrienden uit voor epische gevechten in het ultieme vechtsportspel voor de PS4. Neem de controle over je favoriete UFC-vechter of creëer je eigen vechter en bewijs je vaardigheden in de wereldwijde online competitie. Met realistische bewegingen en strategische gevechten, zal UFC 2 je hart sneller doen kloppen terwijl je je een weg baant naar de top van de UFC-wereld. Durf jij de uitdaging aan?

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Omschrijving

UFC 2

EA SPORTS UFC 2 innoveert met ongelooflijk realistische personages en animaties, een gloednieuw Knockout Physics System en authentieke gameplay features, en nodigt alle vechters uit om terug te komen naar The Octagon voor de ultieme genadeslag.

Het spel is een ervaring voor elke vechtfan. Het bevat vijf gloednieuwe spelmodi, een vernieuwde Career Mode met voor het eerst in de geschiedenis van UFC-games een optie voor het creëren van vrouwelijke vechters, en een nieuw Title Chase-systeem voor Online Championships. Wat voor vechter je ook bent, er is altijd wel een modus die bij je speelstijl past… geef de genadeslag met vernietigende knock-outs in de gloednieuwe KO Mode, creëer en bewerk een team met kampioenen in UFC Ultimate Team, of stel je eigen droomprogramma samen in de Custom Event Creator. EA SPORTS UFC 2 heeft een modus voor elke vechtfan.

Ondertussen geeft EA SPORTS UFC 2 vanuit de hoek van de ring tips en tools waarmee je alles over MMA leert. Je vecht als een prof door naar het fitnesscentrum te gaan in Practice Mode of de visuele aanwijzingen te volgen in Grapple Assist: een in-game weergave die je leidt door takedowns, overgavetechnieken, en nog veel meer.

Van de walk-out tot de knock-out: EA SPORTS UFC 2 biedt een diepgaande, authentieke en spannende spelervaring.

Datasheet
Playstation 4
Played
1 Item
5030946113774
Aantal Spelers
1-2 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 16 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
Sports
Vechtspel
Taal
Engels
Frans
Merk
EA Sports
Regio
PAL
chat Commentaar (0)